Om Vios Mobility

 

Hos Vios Mobility har vi det mål, at vi vil være med til at flytte den danske befolkning væk fra køretøjer, der drives af fossile brændstoffer. Derfor har vi startet movios.dk, som forhandler elløbehjul og elscootere, hvilket vi ser som nogle fantastisk alternativer til de små ture i bilen eller på benzin knallerten. Desuden er elløbehjul langt billigere end elcykler og er derfor tilgængelige for et bredere udsnit af den danske befolkning. I foråret 2021 lancerede vi elscootere, som vi tror og håber vil afløse de larmende og forurenende knallerter og scootere, vi kender i dag.

Der tilbydes altid gratis fragt på elløbehjul, 2 års garanti, 14 dages fortrydelsesret og naturligvis en helt igennem ordentlig service. Vi vil kun have tilfredse kunder.

Vi holder os hele tiden opdateret på, hvad der rører sig i branchen og holder vores know-how om vores produkter skarp ved at deltage i kurser og lignende.

Hvis du køber et af vores produkter, bliver vi utroligt glade, og det vil gøre en stor forskel for os. Er du bare inde og kigge dig omkring på vores hjemmeside, håber vi, du kommer tilbage igen en anden gang.

De bedste hilsner,
Brian Mogensen - Vios Mobility